30 dagen ruilen/retour

Zilver

Trouwringen en vriendschapsringen

Een trouwring of vriendschapsring is iets heel persoonlijks. Je deelt iets met een persoon wat je niet met een ander deelt. Daarom is het belangrijk dat de ring die je aanschaft voor deze band van goede kwaliteit is en past bij jullie als persoon. Onze collectie trouwringen en vriendschapsringen is erg groot, waardoor er voor ieder een goede keuze tussenzit! Heb je al een idee wat je wil? Kom dan met een ontwerp naar onze winkel of pas de ringen aan naar je eigen wens. Verander de breedte, kleur, karaat in 14,18 of 22 en de steen zetting. Onze trouwringen en vriendschapsringen zijn alleen in de winkel verkrijgbaar. 

Trouwring zilver

De aanschaf van een trouwring doe je niet zomaar. Er komt namelijk veel op je af. Elke pasvorm is anders en je wil een ring die je voor de rest van je leven mooi blijft vinden. Daarom bieden wij verschillende opties aan. Zo kan je kiezen voor een ring met een diamant, zilver met goud, Zirkonia en een ring zonder steen.

Vriendschapsring zilver

Onze trouwringen worden ook vaak gebruikt als vriendschapsring. Een goede vriendschap is namelijk net zoveel waard als een goed huwelijk. Je wil de vriendschap bezegelen met een mooi ring. Voor de dames hebben we vele zilveren ringen die voldoen aan hoge eisen in de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

Over ons

Star Juwelier is de juwelier van Amersfoort. Wij hebben de grootste collectie aan sieraden zoals:

  • Gouden hangers
  • Zilveren trouwringen
  • Gouden ringen
  • Gouden oorbellen
  • Naamsieraden

Naast het aanschaffen van sieraden kan je bij ons ook je sieraden laten repareren. Dit doen wij namelijk zelf in onze winkel. Net als het vervangen van je horlogebatterij, klaar terwijl je wacht. Star Juwelier is sinds 1999 het vertrouwde adres in de omgeving Amersfoort! 

Neem contact op!

Wil je meer informatie over ons als juwelier in de regio Amersfoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste sieraden. Tot snel in onze winkel of webshop!