Betaalmethoden

Op goldcenter.nl kunt u betalen met volgende betaalmethodes:

iDEAL

Kosten: We rekenen geen kosten voor iDEAL-betalingen.
 
iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig.
 
iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers.
 
De voordelen van iDEAL op een rij
 
vinkjes Veilige betaling via eigen bank
vinkjes iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
vinkjes iDEAL is vertrouwd onder de consumenten
vinkjes Ondersteund door alle Nederlandse banken

Het betaalproces met iDEAL 

De klanten kunnen uit betaalmethoden kiezen voor iDEAL. De klant wordt vervolgens doorgestuurd naar zijn of haar online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd. De consument hoeft alleen de betaling te bevestigen.

Nadat de klant de betaling heeft bevestigd verandert de status van de betaling in uw account naar "bestelling in behandeling". Klaar, uw bestelling wordt altijd binnen de productpagina aangegeven levertijd aan de klant bezorgt. 
 
 

PayPal

Kosten: We rekenen geen kosten voor PayPal betalingen.
 
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Je kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. 

 
 

Crediet Card

Kosten: We rekenen geen kosten voor Crediet Card betalingen.
 
De klanten kunnen op goldcenter.nl betalen met hun Crediet Cards.