Betaalmethoden

Op goldcenter.nl kunt u betalen met volgende betaalmethodes:

iDEAL

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor iDEAL betalingen.
 
iDEAL  is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland onder de online shoppers. Minimaal 60% van de online transacties door Nederlandse consumenten wordt met deze betaalmethode uitgevoerd. De betaalmethode, die zorgt voor een directe betaling (zonder een verwerkingsperiode), is snel, vertrouwd en veilig.
 
iDEAL is als populaire betaalmethode volledig geïntegreerd met de online bankomgevingen van de Nederlandse banken. Deelnemende banken zijn: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, ING, Knab, Rabobank, SNS Bank, Triodos Bank, RegioBank en Van Lanschot Bankiers.
 
De voordelen van iDEAL op een rij
 
vinkjes Veilige betaling via eigen bank
vinkjes iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode van Nederland
vinkjes iDEAL is vertrouwd onder de consumenten
vinkjes Ondersteund door alle Nederlandse banken

Het betaalproces met iDEAL 

De klanten kunnen uit betaalmethoden kiezen voor iDEAL. De klant wordt vervolgens doorgestuurd naar zijn of haar online bankomgeving. De betaalgegevens zijn in de online bankomgeving al ingevoerd. De consument hoeft alleen de betaling te bevestigen.

Nadat de klant de betaling heeft bevestigd veranderd de status van de betaling in uw account naar "bestelling in behandeling". Klaar, uw bestelling word altijd binnen de productpagina aangegeven levertijd aan de klant bezorgt. 
 

Bank Transfer

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Bank Transfer betalingen.

Bankoverboeking, ook wel bekend als SEPA-overboeking, SEPA Credit Transfer of gewoon simpelweg overboeking, is een vertrouwde betaalmethode waarmee nationale als internationale consumenten graag mee betalen.

De klanten ontvangen de overboekingsgegevens per e-mail. Na ontvangst van de e-mail met betaalinformatie kunnen klanten via internetbankieren het bedrag overboeken. 

Nadat de klant het bedrag heeft overgeboekt duurt het verwerken van de betaling enkele dagen (maximaal 2-3 werkdagen afhankelijk van de verwerkingsperiode van de banken). De bestelling word pas in behandeling genomen nadat wij het bedrag ontvangen hebben.

 

PayPal

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor PayPal betalingen.
 
PayPal is van origine een betaalwijze ontwikkeld voor Ebay. Inmiddels is het een van de meest geaccepteerde betaalopties wereldwijd.

Je kunt met PayPal eenvoudig betalen door middel van je e-mailadres en wachtwoord. De bedragen kunnen worden betaald door middel van een automatische afschrijving of een gekoppelde creditcard. 

 

Bancontact

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Bancontact betalingen.

Online betalen met Bancontact is veilig en snel. Bancontact is de betaalmethode voor de Belgische klanten.

 

Crediet Card

 maestromastervisa

Kosten: Wij rekenen geen kosten voor Crediet Card betalingen.
 
De klanten kunnen op goldcenter.nl betalen met hun credietcards.