Naamketting, made by Star Juwelier!

08-09-2021
Gouden naamplaat

Naamketting, made by Star Juwelier!

Naamkettingen zijn weer terug van weggeweest. Naamkettingen zijn op dit moment trending, omdat ze steeds meer worden gedragen door influencers, grote artiesten en wij ook meer vraag krijgen naar naamkettingen. Voordeel van ons is dat we een persoonlijk sierraad snel kunnen afleveren. Is de snelheid niet snel genoeg voor jou, dan kunt in overleg dit afstemmen.  

Soorten naamkettingen

Goldcenter biedt verschillende soorten naamkettingen aan. Een klassieker is een gepolijste naamketting zonder onderkant. Naar wens kunnen wij ook naamkettingen maken in de lettertype die u wenst. Op www.1001fonts.com kunt u uw lettertype kiezen en wij maken deze voor u. Naar wens kunt u ook onderkant bepalen, of zelfs zelf tekenen en die maken wij voor u. Goldcenter is heel flexibel en maakt de wens van de klant altijd mogelijk. Hieronder zijn de foto's te zien van verschillende naamkettingen die voor de klanten zijn gemaakt.

 

Naamketting, gemaakt bij Star Juwelier

Star juwelier maakt de mooiste naamkettingen in haar eigen atelier door een goudsmit die ervaring heeft van meer dan 20 jaar. De naamkettingen zijn uniek en hierdoor heeft iedere klant een unieke naamketting die op bestelling gemaakt worden. Bij de concurrenten worden de naamkettingen uitbesteed aan derden en worden in massaproductie gemaakt, waardoor het geen unieke product is maar meer een massaproductie. Ook duurt het bij de concurrenten 4 tot 6 weken om de naamketting af te leveren. Met onze manier van produceren kunnen wij dit binnen paar dagen, indien haast zelfde dag klaar hebben en afleveren