30 dagen ruilen/retour

Oorprikken

Oorbellen schieten

Wil je oorgaatjes laten schieten? Kom dan zonder afspraak langs bij Star juwelier op Kamp 28 in Amersfoort. We hebben meer dan 20 jaar ervaring met het schieten van oorgaatjes.

Vanaf wanneer kan ik oorbellen laten schieten?

Oorgaatjes schieten is al mogelijk vanaf 3 maanden oud. Tot een leeftijd van 16 jaar heb je toestemming van je ouders nodig.

Hoe werkt schieten en welk oorbel krijg ik?

We gebruiken speciale schietpistool van PLUS BM. De schietoorknoppen worden met extra kunstof inzetjes geschoten om het schieten hygiënisch te laten verlopen. Door de toepassing van deze inzetjes maak je namelijk geen direct kontakt met de oorknoppen.

De oorknoppen voor het schieten zijn verkrijgbaar in goud of zilver kleurige chirurgische staal.

oorprikkenschietoorbel goudschiet oorbel zilver

Hoe moet ik het verzorgen?

Verzorg je oren twee keer per dag met een druppeltje ontsmettingsmiddel aan de voor- en achterkant van de oorlel. Draai de oorbel voorzichtig, zodat het ontsmettingsmiddel diep in het gaatje kan doordringen en om vastgroeien te voorkomen. Twee weken gebruiken is genoeg. De druppels zijn verkrijgbaar in ons winkel.

Hoe lang moet ik de schietoorbellen inhouden?

Het beste is om ze ongeveer zes weken in te houden. Daarna mag je een andere oorbellen in doen. Wij raden aan om die zes weken wel minimaal vol te houden. 

Is het mogelijk om beide oren tegelijk te schieten?

Bij ons is het ook mogelijk om beide oren tegelijk te laten schieten. Beide oren word door twee medewerkers van Star juwelier geprikt met twee pistolen. Daarom raden we aan om een afspraak te maken of even vantevoren te bellen om te vragen of het beschikbaar is voordat u langs komt.

0