30 dagen ruilen/retour
+31334752533

Oorprikken

Bij Star juwelier kan je terecht voor oorprikken. Je hoeft geen afspraak te maken.

Star juwelier kan bij kinderen vanaf 3 maanden oud oorgaatjes schieten. Het is ook mogelijk om beide oortjes tegelijk te schieten. Wil je beide oortjes tegelijk laten schieten? Dan raden we aan om een afspraak te maken, dit kan per telefoon (033-4752533) of mailen naar info@starjuwelier.nl

Oorgaatjes schieten kost €12,- inclusief schietoorbellen. Star juwelier heeft veel keuze in schietoorbellen. 

Oorschieten doet niet veel minder pijn dan alle andere soorten omdat het heel snel gaat. Je hoort een tik en klaar. Je voelt heel klein beetje branderige oortje maar dat gaat ook heel snel weer weg.

Verzorgen van oorgaatjes doe je met speciale vloeistof die je voor €3,- bij Star juwelier kan kopen. Je druppelt de vloeistof aan de voorkant en achterkant van je oor 2 keer per dag en na druppelen moet je de schietoorbellen klein beetje draaien. Dit hoef je maar 2 weken te doen. Na 6 weken zullen je oorgaatjes genezen en dan is het mogelijk om andere oorbellen te dragen.

Je kunt na schieten gewoon zwemmen en douchen maar dan moet je wel een keer extra ontsmetten.

De oren kunnen wat gevoelig zijn als de oorbellen net zijn geschoten, een lichte irritatie die max 3 dagen duurt is normaal. Gaat je oor echt pijn doen, wordt het heel rood en gaat het ook opzwellen? Dan kan het duiden op een ontsteking. Als je één van deze symptomen vertoont, neem dan contact op met de huisarts.

Bij Star juwelier schieten wij niet bij zwangere vrouwen!

0