Juwelier Amersfoort

Juwelier Amersfoort

Ben je op zoek naar een mooi cadeau, trouwringen, sieraden voor jezelf of gaatjes laten schieten? Kies dan voor Star Juwelier. Wij zijn dé juwelier voor gouden sieraden. Ook hebben wij een ruim assortiment aan zilveren sieraden in onze collectie. Als juwelier in Amersfoort hebben wij onze sieraden met zorg geselecteerd en hebben wij de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Gouden Sieraden

Gouden sieraden bestaan al heel erg lang en zijn erg populair. Star Juwelier heeft een groot aanbod aan gouden sieraden zoals gouden armbanden, hangers, naamsieraden, kettinkjes, oorbellen en ringen voor dames heren en kinderen. Gouden sieraden vormen ook een mooi en tijdloos cadeau voor hem en haar.  

Zilveren Sieraden

Bij Star Juwelier shop je alle soorten zilveren sieraden zoals armbanden, hangers, naamsieraden, kettinkjes, oorbellen en ringen. Zilveren sieraden passen bij elke outfit en zijn daarom ook erg populair. Al onze zilveren sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. 

Zilveren én gouden trouwringen

Bij ons kan je ook terecht voor uw droom trouwring. Wij laten de trouwringen zelf maken en daarom kunnen we de laagste prijs garanderen, natuurlijk in combinatie met top kwaliteit. Om samen tot een mooi ontwerp te komen, horen we graag je wensen. Ook kan je trouwringen passen in onze winkel, verander de breedte, kies de kleur, karaat in 14, 18 of 22 en de steenzetting. Onze trouwringen zijn alleen beschikbaar in de winkel. Maak nu vrijblijvend een afspraak! 

Over ons

Star Juwelier is de juwelier van Amersfoort. Wij hebben de grootste collectie aan sieraden zoals: 

Naast het aanschaffen van sieraden kan je bij ons ook je sieraden laten repareren. Dit doen wij namelijk zelf in onze winkel. Net als het vervangen van je horlogebatterij, klaar terwijl je wacht. Star Juwelier is sinds 1999 het vertrouwde adres in de omgeving Amersfoort. 

Neem contact op!

Wil je meer informatie over ons als juwelier in Amersfoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste sieraden. Tot snel in onze winkel of webshop!