30 dagen ruilen/retour

Dames ringen

Gouden dames ringen

Ben je op zoek naar een leuke dames ring van kwaliteit die lang meegaat? Het dragen van een dames ring is vooral een kwestie van smaak en mode. Er zijn talloze opties voor in dames ringen zoals een aanzoeksring, fantasie ringen met of zonder steentjes. Wij hebben de dames ring in vele soorten en maten zo is er voor ieder wat wils. 

Gouden dames sieraden

Naast onze gouden dames ringen beschikken wij ook over een ruim assortiment aan gouden sieraden. Dus ben je erachter gekomen wat je smaak is? Dan kan je heel makkelijk een passende sieraad erbij zoeken. Wij hebben naast webshop ook veel meer andere soorten gouden sieraden in de winkel. Wij helpen u graag online en in de winkel persoonlijk. Al onze gouden sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. 

Over ons

Star Juwelier is de juwelier van Amersfoort. Wij hebben de grootste collectie aan sieraden zoals:

  • Gouden hangers
  • Gouden Trouwringen
  • Gouden ringen
  • Gouden oorbellen
  • Naamsieraden

Naast het aanschaffen van sieraden kan je bij ons ook je sieraden laten repareren. Dit doen wij namelijk zelf in onze winkel. Net als het vervangen van je horlogebatterij, klaar terwijl je wacht. Star Juwelier is sinds 1999 het vertrouwde adres in de omgeving Amersfoort! 

Neem contact op!

Wil je meer informatie over ons als juwelier in de regio Amersfoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste sieraden. Tot snel in onze winkel of webshop!