30 dagen ruilen/retour

Hangers en bedels

Gouden hangers

Ben je op zoek naar een toevoeging aan je gouden ketting? Een veelzijdige accessoire die bij elke outfit past? Gouden hangers zijn de perfecte toevoeging aan je gouden sieraden. Een gouden hanger past prachtig aan een gouden ketting. Of voor een leuke mix and match aan een zilveren ketting. Dus ben je op zoek naar een gouden hangers? Dan staan wij in onze winkel en webshop voor je klaar! Ook hebben wij een ruim assortiment aan andere sieraden in onze collectie.  Al onze sieraden zijn met zorg geselecteerd en hebben de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Gouden sieraden

Wij bieden een groot aanbod aan gouden sieraden zoals gouden armbanden, hangers, naamsieraden, kettinkjes, oorbellen en ringen voor zowel dames als heren. De populariteit is enorm groot en is ook zeker een tijdloos cadeau voor hem en haar. 

Zilveren Sieraden

Bij Star Juwelier shop je alle soorten zilveren sieraden zoals armbanden, hangers, naamsieraden, kettinkjes, oorbellen en ringen. Zilveren sieraden passen bij elke outfit en zijn daarom ook erg populair. Al onze zilveren sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. 

Juwelier Amersfoort

Star Juwelier is de juwelier van Amersfoort. Wij hebben de grootste collectie aan sieraden zoals:

  • Gouden hangers
  • Zilveren trouwringen
  • Gouden ringen
  • Gouden oorbellen
  • Naamsieraden

Naast het aanschaffen van sieraden kan je bij ons ook je sieraden laten repareren. Dit doen wij namelijk zelf in onze winkel. Net als het vervangen van je horlogebatterij, klaar terwijl je wacht. Star Juwelier is sinds 1999 het vertrouwde adres in de omgeving Amersfoort. 

Neem contact op!

Wil je meer informatie over ons als juwelier in Amersfoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste sieraden. Tot snel in onze winkel of webshop!