30 dagen ruilen/retour

Armbanden

Gouden armband dames & heren

Wil je je look helemaal afmaken? Dat kan het beste met een gouden armband. Van subtiel tot een opvallende armband, het misstaat nooit. Daarom is de populariteit rondom dit sieraad de afgelopen jaren enorm toegenomen. De kleur goud draagt een bijzondere uitstraling over die passend is bij elke gelegenheid, voor dames & heren. Naast gouden armbanden bestaat ons ruime assortiment uit verschillende gouden- en zilveren sieraden. Deze sieraden worden met zorg geselecteerd en hebben de juiste prijs/kwaliteit verhouding. 

Gouden sieraden

Wil je je look echt afmaken? Dan heb je de optie om verschillende gouden sieraden hieraan toe te voegen. Wij bieden een groot assortiment aan gouden sieraden zoals gouden armbanden, hangers, naamsieraden, kettinkjes, oorbellen en ringen voor zowel dames als heren. De populariteit is enorm groot en is ook zeker een tijdloos cadeau voor hem en haar. Ons brede assortiment biedt aan iedereen het juiste sieraad. Wij geven u graag advies, zowel online als offline bij ons in de winkel. 

Zilveren sieraden

Naast onze gouden collectie beschikken wij ook over een ruim assortiment aan zilveren sieraden. Dus ben je erachter gekomen dat je liever voor een zilveren sieraad gaat of wil je goud met zilver combineren? Zilveren sieraden passen bij elke outfit en zijn daarom ook erg populair. Al onze zilveren sieraden zijn gemaakt van hoge kwaliteit tegen een lage prijs. 

Juwelier Amersfoort

Star Juwelier is de juwelier van Amersfoort. Wij hebben de grootste collectie aan sieraden zoals: 

  • Gouden hangers
  • Gouden trouwringen
  • Gouden ringen
  • Gouden oorbellen
  • Naamsieraden 

Naast het aanschaffen van sieraden kan je bij ons ook je sieraden laten repareren. Dit doen wij namelijk zelf in onze winkel. Net als het vervangen van je horlogebatterij, klaar terwijl je wacht. Star Juwelier is sinds 1999 het vertrouwde adres in de omgeving Amersfoort. U kunt bij ons in de winkel alle sieraden bekijken en krijgt ook direct het gewenste advies. 

Neem contact op!

Wil je meer informatie over ons als juwelier in de regio Amersfoort? Neem dan zeker contact met ons op. Wij helpen je namelijk graag met het kiezen van de juiste sieraden. Tot snel in onze winkel of webshop!