30 dagen ruilen/retour

Originele gravures in een trouwring

12-04-2018
door Mehmet Goldcenter.nl
Binnenkort is het zover: De grote dag! Alle voorbereidingen worden getroffen en daar horen natuurlijk ook twee prachtige trouwringen bij. Een trouwring staat voor een prachtige verbintenis, maar je kunt hier door middel van een originele gravure je persoonlijke touch aan geven.

Plaatsnaam
Steeds vaker zien we de trend voorbij komen dat er wordt gekozen voor bijzondere plekken die een speciale betekenis hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de plaats waar je ten huwelijk gevraagd bent, of de plek waar jullie elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Je kunt er voor kiezen om deze bijzondere locatie te benoemen als plaatsnaam in combinatie met de datum, óf – en deze vonden wij zelf erg origineel - in de vorm van coördinaten van deze plaats!

Quotes
Een lied die op de achtergrond speelde toen jullie elkaar voor het eerst ontmoetten, die ene zin uit een prachtig boek die jou doet herinneren aan een moment met elkaar.. Het zou zomaar inspiratie kunnen zijn voor een korte quote in de trouwring. En ook al zijn quotes erg persoonlijk, wij kwamen een aantal prachtige voorbeelden tegen:

To infinity
Let love sparkle
Carpe diem
It was always you
Faith, hope, love

Ook kun je er voor kiezen om in beide ringen een aanvullende tekst te graveren. Bijvoorbeeld:

You and me – Times infinity
Everyday for the – rest of our lives
One life – one love
Forever his – forever hers

Datum
Eigenlijk is een datum altijd goed, en zal je altijd herinnerd worden aan deze ene speciale dag. Maar naast het graveren van de trouwdatum zijn er nog zoveel meer opties met het graveren van een datum. Wat dacht je bijvoorbeeld van de datum dat jullie elkaar ontmoet hebben? Of de datum dat je ten huwelijk gevraagd bent? Of misschien de geboortedatum van jullie kind(eren)? Dit zijn vast en zeker speciale momenten die op deze originele manier vastgelegd kunnen worden. Daarnaast kun je bij ons de datum inclusief een mooi hartjessymbool laten graveren.

Opmerkingen

Geen berichten gevonden

Nieuw bericht
0